Generiske filtre

KIWI Kampagnekode for flyvninger januar 2023

Med Kiwi bliver rejser meget mere overkommelige, og når du bruger en Kiwi kampagnekode køber du den billigste flyrejse og sparer flere penge. Sammenlign flymuligheder fra 480 udbydere, book... Læs mere
Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 4 stemmer
Besøg Store
 • 55

Kiwi.com Kampagnekode 15 EUR i rabat

Februar 28, 2023 FÅ KODE 2023
 • 35

Få 30 EUR rabat på kiwi.com

Februar 28, 2023 FÅ KODE IFLY
Januar 31, 2024 FÅ AFHANDLING
 • eksklusive
 • 8

Tag Kiwi.com garantien ud og nyd alle dens fordele

Januar 31, 2024 FÅ AFHANDLING

Udløbne kuponer

5%
31. December, 2022 FÅ KODE NTER
 • 30

Kiwi.com Kampagnekode 20 EUR RABAT

31. December, 2022 FÅ KODE NTER
 • 12

Kiwi.com. Black Flyday kampagnekoder op til 50 USD/EUR

November 28, 2022 FÅ KODE page

Aktuelle rabatkoder og tilbud til KIWI

🛍️ Kategori Rejse
🔥 Samlede tilbud 20
🎇️ Rabatkoder 17
📌 Tilbud 3
➡️ Bedste kupon 5% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 30 januar 2023

Ofte stillede spørgsmål om KIWI

Tilbyder KIWI kampagnekoder?

I øjeblikket er der 20 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for KIWI i januar 2023 og de bedste kupontilbud 5% Rabat

Hvad er de seneste kuponer og rabatkoder til KIWI?

Hvordan får jeg en Kiwi Kampagnekode?

Kuponkoderne kan findes på kiwi.com. Du kan også finde dem på Facebook, Twitter eller Instagram. Vores hjemmeside er hovedkilden til kuponer. Kiwi.com rabatter er et særligt fokus for vores opmærksomhed.

Hvor indtaster du kampagnekode på Kiwi?

Ved kassen på kiwi.com-siden skal du klikke på "Vil du bruge kuponkoden?" Efter end i feltet "Indløs kampagnekode" indsæt koden for at nyde besparelser.

Hvorfor virker min Kiwi Kampagnekode ikke?

Kiwi Kampagnekoden er generelt ugyldig, hvis den er udløbet eller brugt. Bemærk venligst, at hvis du allerede har brugt din Kiwi-kupon, vil du ikke være i stand til at indløse den samme Kiwi Kampagnekode igen.

Kan Kiwi.com refunderes?

Ja, du kan annullere din rejse og anmode om en refusion via din Kiwi.com-konto. Dine refusionsmuligheder afhænger af, om transportøren har aflyst din rejse, eller om det er dig, der aflyser.

Sådan tilføjer du en salgsfremmende kode på Kiwi.com

Det er meget nemt at indløse dine kuponkoder for at spare på dine Kiwi.com-flyvninger. Bare følg de 5 trin nedenfor.

 • 1
  I tilfælde af et fly skal du vælge afgangslufthavnen, den lufthavn, du ønsker at ankomme til, samt afrejse- og hjemrejsedatoer.
 • 2
  Vælg den flyrejse, der passer dig bedst.
 • 3
  Log ind for nemmere booking. Udfyld kontaktoplysningerne for hver passager. Vælg én mulighed: håndbagage eller håndbagage
 • 4
  Vælg billetprisen, vælg om du vil have afbrydelsesbeskyttelse, vælg et sæde, og fortsæt derefter til betaling.
 • 5
  Efter faktureringsoplysningerne vil du finde teksten "Indløs kampagnekode". Klik på den. I den særlige boks indtaster du din KIWI.com-kode og klikker på knappen Anvend for at modtage din rabat.

Spar mere med Kiwi Kampagnekode

Kiwi tilbyder nyhedsbrevsabonnenter promo-koder. Som abonnent på nyhedsbrevet vil du være den første til at vide om nye tilbud og få en forhåndsvisning af aktuelle kampagnekoder før nogen andre. For at abonnere på deres nyhedsbrev skal du rulle til bunden af ​​Kiwi-siden. Efter at du har tilmeldt dig, vil du se en forhåndsvisning af deres seneste tilbud, som du derefter kan kopiere og bruge til rabatter eller freebies. Kiwi tilbyder også studierabatter. Studierabatten kommer i form af en Kiwi kuponkode. Rabatten gælder i op til seks måneder. Når du har brugt en kuponkode, er den ikke længere gyldig. Du bliver nødt til at vente til næste gang for at få den næste.

Hvorfor vælge at bestille flyrejser fra Kiwi.com

Flight Kiwi.com giver dig mulighed for at søge efter lavprisflyvninger til flere destinationer. Når du har valgt en by og en afrejsedato, finder siden de bedste tilbud. Den søger efter de billigste ruter på tværs af flere flyselskaber, inklusive code-share og mindre flyselskaber. Du kan også tilføje en destination eller flere destinationer til den samme rejseplan, og siden vil søge efter den billigste flyrejse, der er tilgængelig for hvert etape. Du kan for eksempel flyve fra San Francisco til Paris via Madrid, og derefter vende tilbage til San Francisco via London. Du kan også bruge Kiwi til at søge efter de bedste flyrejser til din rejseplan, hvis du går glip af en forbindelse.

Kiwi.com er enkel og nem at bruge. Det er muligt at kombinere flyvninger med andre transportformer, såsom tog- og busbilletter. Du kan også booke tilslutningsfly gennem siden. Dette gør Kiwi til en god mulighed for sidste øjebliks eller komplicerede rejseplaner. Du bør dog tjekke tilgængeligheden af ​​visse flyrejser på denne hjemmeside, før du bestiller.

Kiwi.com-siden tilbyder et dynamisk design, der gør det nemt at sammenligne flyrejser. Kiwis søgeværktøj vil automatisk finde de bedste priser for din rejse og vil endda give dig mulighed for at tilpasse dine resultater til dine specifikke behov. Den tilbyder også en prisadvarselsfunktion, så du kan modtage pop op-beskeder på din telefon, når de bedste tilbud er tilgængelige.

 

Fordele ved Kiwi Mobile App

Kiwi giver dig mulighed for at oprette prisadvarsler, og appen giver dig besked, når priserne er rigtige. Du kan også indstille en tidsramme og modtage pop op-beskeder via din smartphone. Du kan også indstille en destination og et startpunkt. Du bliver forbundet til din destination via appen. For eksempel, hvis du rejser fra Toronto til Milano, kan du oprette en underretning for flyrejser, der er mindre end halvdelen af ​​prisen på din oprindelige destination.

Kiwi-garantien – hvordan fungerer det?

Kiwi.com-garantien hjælper dig med at komme til din destination, hvis noget går galt på dit fly. Du skal dog først kontakte flyselskabet. Nogle kunder er gået glip af deres fly, fordi de ikke kontaktede Kiwi eller forsøgte at løse problemet på egen hånd. Du skal kontakte flyselskabet, før du bestiller en ny flyvning. Ellers vil du ikke være berettiget til garantien.

Kiwi-garantien giver dig mulighed for gratis at gå ombord på næste fly, hvis dit fly er forsinket. Hvis dit fly er forsinket i mere end fire timer, refunderer flyselskabet dig prisen for en overnatning. Hvis du går glip af din forbindelse, vil du også få mad til en værdi af $10.

Bedste kuponkoder til KIWI

TYPE BESKRIVELSE UDLØB
Kode Få 30 EUR rabat på kiwi.com Februar 28, 2023
Kode Kiwi.com Kampagnekode 15 EUR i rabat Februar 28, 2023
Tilbud Op til 75 % rabat på udvalgte rejser med Kiwi.com-tilbud Januar 31, 2024
Tilbud Flyrejser under €100 til den mest populære destination Januar 31, 2024

Flere resultater fra lignende kuponwebsteder

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Bankoverførsel
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Standard Shipping

Kontakt Muligheder

Kiwi.com sro, Tjekkiet
+44 20 3769 1878
kiwi.com
/kiwicom247
© 2022 oxiDeals. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.