Generiske filtre

Trip.com rabatkode og kuponer

Brug Trip.com kampagnekoder, rabatkoder og kuponer, planlæg din næste rejse, vælg mellem over 1.2 millioner hoteller, book flyrejser til over 5000 destinationer verden over og spar mere... Læs mere
Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 5 stemmer
Besøg Store
8%
 • 10

TRIP.COM kupon 6% rabat til nye brugere til alle hoteller i verden

31. December, 2023 FÅ KODE ALL8
6%
 • 4

Trip.com Rabatkode 6% rabat for nye brugere i App

31. December, 2023 FÅ KODE SER6
 • 15

Trip.com APP 10€ rabat Speciel rabat

August 31, 2024 FÅ AFHANDLING
30%
 • 13

Rejsetilbud på hverdage 30% Afsted på destinationshoteller

Februar 29, 2024 FÅ KODE deed

Udløbne kuponer

5%
 • 0

Spar $40 med Trip.com Kampagnekode, når du booker hoteller

Maj 15, 2023 FÅ KODE PH40
 • 0

Hong Kong og Macau billetoplevelse indsamling Hang Seng kreditkort, MASTERCARD booking rabat

Maj 5, 2023 FÅ KODE CTNT
3%
 • 11

3% rabat på indenlandske og oversøiske hoteller

Maj 31, 2023 FÅ KODE EL03

Aktuelle rabatkoder og tilbud til Trip.com

🛍️ Kategori Rejse
🔥 Samlede tilbud 20
🎇️ Rabatkoder 9
📌 Tilbud 11
➡️ Bedste kupon 80% Rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 04 juni 2023

Ofte stillede spørgsmål om Trip.com

Tilbyder Trip.com kampagnekoder?

I øjeblikket er der 20 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for Trip.com i juni 2023 og de bedste kupontilbud 80% Rabat

Hvordan kan jeg få Trip.com kuponkode?

Vælg en af ​​de aktuelle rabatkoder, der findes på vores hjemmeside. Klik på knappen "Hent kode". Kopiér rejsekampagnekoden. Før du anvender koder, skal du sørge for at tjekke minimumsudgiftskravet.

Tilbyder Trip.com kampagnekoder eller særlige rabatter til nye kunder?

Du kan prøve medlemspriser og spare op til 15% ved bestilling af nogle hoteller. Efter registrering kan du nyde fordelene ved din sølvstatus. De rabatter og specialtilbud, du modtager som Trip.com-medlem, er proportionale med, hvilken kategori du vælger: Sølv, Guld og Platin. Tripmønter kan optjenes ved at booke hoteller og fly, gennemgå ejendomme og booke via Trip.com.

Hvor kan jeg finde alle tilbud og kampagner på Trip.com?

Brug knappen "Tilbud" yderst til højre i den øverste navigationsmenu på trip.com hjemmeside. Dette fører dig til en side med alle de aktuelle kampagner. Eller vælg et aktuelt rabattilbud fra vores hjemmeside.

Tilbyder Trip.com værelsesgaranti ved ankomst?

Ja! Trip.com tilbyder værelsesgaranti for bookinger. Trip.com refunderer 3 gange beløbet for din reservation, hvis der ikke er et ledigt værelse ved ankomsten.

Sådan tilføjer du en Trip.com Kampagnekode

Det er nemt at indløse dine koder for at spare på din Trip.com-reservation. Her er de trin, du skal tage for at få Trip.com Kampagnekoderabatten.

 • 1
  Vælg den destination, du ønsker at besøge, og vælg derefter den type rejse, du foretrækker (hotel/fly/bil, tog/bil eller tur, billet/bil, bil, bus/tog, bil).
 • 2
  Brug søgeknappen for at få alle tilgængelige resultater.
 • 3
  Vælg den mulighed, der passer dig, og klik derefter på knappen "bog" for at gå til siden, hvor dine personlige data skal udfyldes.
 • 4
  Rul ned til afsnittet "Særlige anmodninger". efter dette afsnit finder du teksten "KAMPAGNEKODE". Klik på "Vælg/Enter", indsæt din kode i boksen og klik på "Brug".
 • 5
  Udfyld gæstedataene og klik på "Næste trin: endelig bekræftelse". Udfyld dine betalingsoplysninger og klik på "Betal nu".

Spar penge med en Trip.com rabatkode

En trip.com kuponkode kan hjælpe dig med at spare penge, uanset om du leder efter et hotelværelse eller en feriepakke. Plus, du kan optjene belønning miles eller point for din rejse.

Feriepakker

Brug af en Trip com rabatkode er en nem måde at spare et bundt på din næste ferie. Hjemmesiden kan prale af en brugervenlig grænseflade og professionel kundeservice. Du kan også bruge deal-finder-kalenderen til at finde ud af om alle tilbuddene. For at komme i gang kan du tilmelde dig en gratis bonus. Denne hjemmeside tilbyder nogle af de mest fantastiske tilbud og er en fremragende ressource til alle dine feriereservationsbehov.

Trip com-webstedet er en one-stop-shop for alle dine rejsebehov, uanset om du leder efter en ferie, en forretningsrejse eller en weekendophold. Du kan tjekke fly, hoteller og endda udforske panoramaudsigt over lejligheder og ejerlejligheder. Hvis du er en rejseelsker, kan du også tjekke andre kunders anmeldelser og finde ud af, hvilke af de mange trip com-tilbud der passer til dig.

En kalender er også tilgængelig på trip.com-hjemmesiden. Du kan se en månedskalender, en månedskalender med alle aktuelle tilbud og en daglig aftalekalender. Du kan også tilmelde dig underretninger om flyaftaler, hotel- og billejerabatter og gratis bonusser. Du kan også downloade en række forskellige mobilapps.

En deal-finder-kalender er også tilgængelig på trip.com-webstedet for at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud. Andre funktioner inkluderer fleksible filtermuligheder, en bonus og et online bookingsystem, der er sikkert. Der er et stort udvalg af tilbud på tilbud, og du kan være sikker på, at du finder noget, der passer til dit budget og din rejsesmag. Der er også et par andre frynsegoder på hjemmesiden, såsom et gratis Wi-Fi-hotspot til udvalgte flyvninger. Som med alle websteder kan du også tilmelde dig advarsler om fly- og hoteltilbud og se de mange andre funktioner, der tilbydes. Siden er også blevet tildelt et Trip com-logo-godkendelsesmærke, hvilket betyder, at du er i gode hænder.

Indløs point eller miles ved at optjene belønningsmiles

Tilmeldingsbonusser med rejsebelønninger kreditkort er en fantastisk måde at optjene point på. Du kan bruge pointene til at betale for dine hotelreservationer eller bestille dine flybilletter. Du kan også overføre pointene til dit flyselskabs loyalitetsprogram. Du kan også bruge pointene til gavekort eller kontanter. Du skal dog huske på, at værdien af ​​pointene vil variere baseret på, hvordan du indløser dem. Hvis du vil maksimere værdien af ​​dine point, bør du vælge et kort med en høj belønningsrate.

Disse rejsebelønninger er til hyppige rejsende, der ønsker at spare penge på hoteller og fly. De er ikke beregnet til førsteklasses rejser eller internationale rejser. Før du samler point, bør du tænke over dine rejsemål og vælge et belønningsprogram, der giver det bedste afkast på dine rejseudgifter.

Bedste kuponkoder til Trip.com

TYPE BESKRIVELSE UDLØB
Kode TRIP.COM kupon 6% rabat til nye brugere til alle hoteller i verden 31. December, 2023
Kode Trip.com Rabatkode 6% rabat for nye brugere i App 31. December, 2023
Sale Trip.com APP 10€ rabat Speciel rabat August 31, 2024
Sale Book din NSW-rejse i dag, og få en EKSTRA $50 rabat* overnatning og $30 rabat* på flyrejser! Dette tilbud er kun gyldigt ved reservation på Trip.com-appen. For at indløse skal du blot registrere dig eller logge ind på appen for at booke. N / A

Flere resultater fra lignende kuponwebsteder

Betalingsmuligheder

Bankoverførsel
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Rejse Singapore Pte. Ltd 1 Harbourfront Ave - Singapore
+ 1-646-362-8606
trip.com
/Rejse
© 2022 oxiDeals. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.